Sweatstore X Stockholm Salsa Dance Loves Ladies

Sweatstore X Stockholm Salsa Dance Loves Ladies

Några av er har redan hört mig babbla på om hur jag blev förförd och förälskad av dom afro-karibiska tonerna under min resa till Kuba i vintras. Så pass mycket att jag spenderat 5 timmar i veckan på fantastiska Stockholm Salsadance sen i början på året. Oj så svårt men oj så KUL! Målet: Dansa salsa på Kuba nästa vinter! Stockholm salsa dance har ett fantastiskt utbud och grymt bra lärare. Under en vecka blandar jag klasser med Kubansk Salsa, "Klassisk Salsa" och Afro Kuban fusion. Det har varit en sån underbart uppiggande escape från vardagstristessen och Januari mörkret att kliva in i SSD:s lokaler.

Därför är jag såklart lite extra exalterad inför nästa Sweatstore samarbete. Den 23 Mars har Stockholm Salsadance en hel dag tillägnad tjejer: SSD loves ladies. En hel dag fylld av massvis av inspirerande klasser med SSD:s fantastiskt duktiga kvinnliga instruktörer. OCH Sweatstore kommer vara med på ett litet hörn med försäljning av våra grymt läckra och funktionella träningskläder som passar perfekt att dansa i.

Så, mitt tips till dig är att redan nu boka in Lördagen den 23:e Mars i kalendern. Kom själv eller ta med dig en kompis, kollega eller släkting. Jag vågar lova att det kommer bli en super rolig dag du sent kommer glömma!

Här nedan ser du schemat för dagen. Hela dagen kostar 800:- och enstaka pass 200:-. Anmäl dig på SSD:s hemsida HÄR!